Creed Green Irish Tweed - Parfumilux

Creed Green Irish Tweed

Creed Irish Tweed e символ на силата. Парфюмът улава стила и увереността на джентълмените и им приляга точно като идеално скроен костюм. В него се съчетават свежестта на природата и чистата мъжественост. Това е и причината, да е сред най-продаваните аромати на Creed.

Ако търсите начин да разнообразите стила си, останете с нас. Защото в тази статия ще Ви подарим малко увереност и ще Ви представим Creed Irish Tweed.

Интересното за този марков парфюм е, че за първи път е пуснат на пазара през 1985 година и много бързо става любим не само на известните личности, но и на всички мъже по света.

Днес Creed Irish Tweed от Creed е един от класическите аромати, които са подходящи за всеки повод и начин на живот. С него можете да отидете в парка на разходка из провинцията или на най-важната среща в живота си. Можете да го носите с елегантен костюм или със спортно облекло.

Свеж дървесен аромат, напомнящ за природата. В един момент спокойна и хармонична, а в следващият буйна и непокорна. По този начин много мъже описват първата си среща с Creed Irish Tweed.

Но в него се крие много повече от дървесни нотки.

Ароматът му е богат, свеж и незабравим. Комбинация от уханието на свеж лимон, индийска вербена и освежаваща мента. Те са допълват от кадифена флорентинска перуника. А в сърцевината му се крие топло санданово дърво и амбра.

Разбира се, трябва Ви нещо повече от нашите описания, за да усетите съвършенството му. Затова Ви съветваме – ако търсите перфектния аксесоар, заложете на Creed Irish Tweed.

Само СЕГА в нашият онлайн магазин можете да закупите парфюмен тестер на този прекрасен парфюм.

Parfumi Lux

Olympéa – Paco Rabanne

Olympéa е парфюмът на митичната жена. На богинята, която кара мъжете да падат на колене само с аромата на парфюма си. Тя е вечната икона.

Обича да привлича вниманието и да бъде под прожекторите. Стилна и уверена в себе си. Серията Olympéa на Paco Rabanne е подходяща за дамите, които знаят какво искат и не са готови да направят компромиси със себе си.

Ако всичко, което прочетохте Ви е впечатлило, останете с нас. Защото в тази статия ще Ви представим един специален парфюм.

Paco Rabanne Olympéa ни връща в света на митовете и легендите. В древна Гърция, където са властвали боговете на Олимп. А парфюмите са били не просто незаменим аксесоар, а начин за привличане на вниманието и средство за съблазняване.

Всеки един парфюм Olympéa ни омайва с аромат не от този свят. Смесващ неочаквани и силни нотки, за да създаде идеята за модерната Афродита.

Хипнотична и чувствена. Съчетаваща свеж полъх на зелена мандарина, воден жасмин и джинджифилов лист. Успокояващ аромат на солена ванилия за съблазън. А чувствен завършек са кашмиреното дърво и истинска амбра.

Но това не е достатъчно, за да опишем прекрасния аромат на Olympéa. Трябва сами да се докоснете до този чувствен аромат, за да разберете истинската му сила.

Само сега в нашия онлайн магазин можете да откриете парфюм тестер на Paco Rabanne Olympéa. С него не просто ще преоткриете собствената си красота, но и ще разтърсите земята с този шедьовър, сътворен за Богини.

Каква е разликата между тестер парфюмите и марковия продукт?

Много хора описват парфюмите като най-добрия аксесоар, който някога са притежавали. Невидими за окото, те допълват нашата индивидуалност и разказват историята, с която искаме да се представяме пред околните. Тя може да бъде сладникава и нежна или дръзка и завладяваща. А защо не и с лек полъх на морски бриз?

В тази статия отново ще се фокусириме над парфюмите. Но този път ще  отговорим на един често задаван въпрос. А именно: „Каква е разликата между тестер парфюмите и „марковия” продукт?”.

Няма отново да повтаряме какво точно представляват парфюм тестерите. Тази информация можете да откриете подробно в предните ни статии. А днес ще се фокусираме над съпоставката между двата вида парфюми.

Всъщност отговорът на този въпрос е много прост.

Тестер парфюмите не притежават елегантната и изискана опаковка на марковите парфюми. Те са били произведени да презентират аромата на парфюма пред потенциалните купувачи. И затова производителите са спестили от опаковката.

Обикновено парфюм тестерите се доставят в обикновена бяла или кафява кутия без целофан. А понякога и имат етикет „Tester Perfume”. Преди години е било практика тестерите да се доставят и без капачка. Но тази практика отдавна не се прилага.

С изключение на опаковката, ароматът на тестер парфюмите и на „официалните” маркови парфюми е 100% идентичен.

Съответно марковите продукти се предлагат с автентичната опаковка на съответния бранд. И това е причината цената на марковите парфюми да е в пъти по-висока от тази на техните тестери.

Разгледайте нашите маркови парфюм тестери в нашия сайт. Свържете се с нас чрез контактната ни форма, ако имате въпроси относно някои от нашите маркови пафюми.

Видове маркови парфюми

Приключение из дебрите на един нов свят. Това са парфюмите в нашите очи. Има такова голямо разнообразие, че със сигурност бихте се затруднили да откриете своя нов аромат.

Затова в тази статия ще Ви споделим каква е разликата между различните видове парфюми. И ще оставим на Вас да прецените към кой вид да се насочите.

Марковите парфюми се предлагат в най-различни разновидности и затова някои имат по-отличаващ се и силен аромат, а други са по-издръжливи. Тайната се крие в това, колко концентриран е ароматът.

Например: парфюмите са най-интензивни като аромати и съдържат между 20 и 30% ароматни компоненти. Те се задържат по-дълго време върху кожата и имат трайност 6-8 часа. Затова те са не само икономични, но и много добра инвестиция.

Парфюмните води са по-слабо концентрирани и съдържат 8-15% ароматни компоненти. Задържат се до 5 часа на кожата.

Тоалетните води са значително по-леки като аромати с до 8% ароматни съставки. Трайността им е около 3 часа и трябва да се насят значително по-често от другите варианти.

Одеколоните са популярен избор сред кавалерите. Но за разлика от парфюмите, те са с много малка концентрация на ароматните съставки – между 3 и 5%. Затова те са най-малко издръжливите като аромати. И се задържат на кожата само 2 часа или по-малко.

Разбира се, на пазара можете да откриете още много варианти като парфюмно масло, спрей, мъгла за тяло и други. Ароматните съставки в тях не могат да си съперничат по концентрация с тези на парфюмите. И това ги прави скъпа алтернатива, защото трябва да се нанасят изключително често.

С това ще приключим тази статия. Следете нашия блог, защото в следващата статия ще съпоставим парфюм тестерите и „официалните” парфюми.

Как да изберете правилния марков парфюм?

Независимо дали имате един любим парфюм или обичате разнообразието, намирането на правилния аромат може да бъде вълнуващо изживяване. Но как да го откриете, ако не Ви се обикаля по магазините, а се притеснявате от онлайн пазаруването?

Истината е, че да откриете аромата, който да стане част от Вас е много трудно. В магазините лесно можете да тествате различните маркови парфюми и да прецените кой Ви допада най-много. Докато пазарувайки онлайн, единственото, което виждате е снимката на продукта и неговото описание.

Затова в тази статия ще Ви дадем няколко насоки, които да улеснят онлайн пазаруването на нови за Вас маркови парфюми.
Най-добрият начин да започнете своето приключение в света на ароматите е да помислите за ежедневието си. Обърнете внимание на парфюмите, които сте използвали до момента. Дали преобладават тези с по-нежен аромат или с по-силна и отличаваща се миризма.

Ако не можете да прецените, тогава помислете за другите характерни миризми, които харесвате и използвате като козметика. Предпочитате свежестта на алое вера и зелен чай? Или не можете да устоите на онзи гел за тяло с кокос? А какво ще кажете за аромата на кафе, който се разнася у дома рано сутрин?

Всичко това може да е чудесна отправна точка за намирането на идеалния марков парфюм. Не забравяйте, че всеки продукт е детайлно описан. Така можете да направите съпоставка между любимите си аромати с описанието на съответнияпарфюм.

Ако все пак не искате да рискувате, добър вариант са парфюмите тестери.Това НЕ са имитации, а 100% марков продукт. Напълно индентичен с марковия парфюм. Разликата е, че производителят е спестил средства от опаковката. Затова и цената на парфюмите тестери е много по-добра и достъпна за потребителите.

Но най-голямото предимство е, че можете да се сдобиете с маркови парфюми тестери на любимите брандове на ДОСТЪПНА цена. И така да прецените дали ароматите Ви допадат.

Разгледайте в нашия онлайн магазин голямото ни разообразие от парфюми тестери. Свържете се с нас чрез контактната ни форма, ако имате нужда от помощ с избора.

Какво представляват парфюмите тестери?

Защо да поръчате тестер парфюм?

Мечтаете да притежавате марков парфюм на любимия си бранд? Чували сте приятелите Ви да говорят за маркови парфюми на ниски цени, но не знаете къде да ги откриете? А знаете ли, че парфюм тестерите са добър вариант, ако търсите достъпна цена?

Ако до сега не сте ползвали тестер на марков парфюм, тази статия е за Вас. В нея отново ще си поговорим за парфюм тестерите и защо да ги предпочетете.

Сигурни сме, че много от Вас се чудят дали, когато говорим за парфюм тестер на известни брандове, става въпрос за марков парфюм, имитация или фалшификат. Можете да сте спокойни, защото всички тестери са 100% интентични с „нормалния” марков парфюм.

Няма разлика и в трайността на аромата. Дори някои компании инвестират повече в трайността и интензивността на аромата на парфюм тестерите. Като целта е – с малко повече вложения в състава за сметка на опаковката – да се привлекат повече потребители. И съответно да има повече продажби на основния продукт.

Разбира се, това не важи за всички брандове и маркови парфюм тестери. В повечето случаи, тестерът и продуктът са напълно еднакви. С тази разлика, че компанията е спестила от опаковката и нейното качество и затова ориганалните парфюм тестери са на по-достъпна и ниска цена.

Това прави парфюм тестетерите идеални не само за лично употреба. Защото опаковката НЕ е от значение, ако искате да спестите пари и да получите най-доброто качество. Но освен това, са подходящи и за подаръци на по-непретенциозните хора, които не държат на скъпата и лъскава опаковка.

С това ще завършим тази статия. Разгледайте нашите тестери и започнете своето пътешествие в света на изкушението и ароматите.

Какво представляват парфюмите тестери?

Парфюмът е като облеклото. Той е послание или подписът, който Ви различава от другите. С него можете не само да се представите на хората около Вас, но и да създадете първо впечатление. Но да откриете Вашия аромат понякога е изключително трудно. А на пазара има толкова голямо разнообразие от маркови парфюми на ниски цени до парфюми тестери.

Готови сте да се потопите в света на ароматите, но не знаете към кои парфюми да се насочите? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви представим парфюмите тестери.

Тестер е добре познат термин на българския пазар. Но когато говорим за тестери на парфюми става въпрос за тестери на маркови парфюми. Обикновено те се произвеждат, за да се ползват в търговската мрежа – дрогерии, магазини за парфюми и търговски центрове. Като идеята им е да презентират аромата пред клиентите и да ги изкушат, за да го закупят.

Парфюмните тестери могат да бъдат EDT – Eaude Toiletee или EDP – Еaude Parfum. Основната разликата между тестера и продукта е тяхната презентация. Когато става въпрос за тестерите на маркови парфюми, производителите харчат много по-малко за опаковката. Затова има и значителна разлика в цената на тестерите и основния продукт.

Именно заради разликата в цената, много хора се заблуждават, че това не са маркови парфюми. Но е важно да уточним, че това НЕ са имитации на маркови парфюми. Всеки тестер съдържа 100% марков парфюм,индентичен по състав с марковия продукт. Няма разлика и в трайността на аромата.

Всички престижни марки, като Chanel, Armani, HugoBoss, BVLGARI  и много други, правят тестери на своите парфюми. Най-често се произвеждат в най-голямата разфасовка – 100 или 125 милилитра. С идеята един тестер да се ползва по-дълго време и да е по-малък разход за компанията. Но има тестери на парфюми и в други разновидности.

С това ще завършим тази статия. Не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната ни форма, ако имате въпроси. Или се нуждаете от помощ с избора си на нов парфюм.