Creed Green Irish Tweed - Parfumilux

Creed Irish Tweed e символ на силата. Парфюмът улава стила и увереността на джентълмените и им приляга точно като идеално скроен костюм. В него се съчетават свежестта на природата и чистата мъжественост. Това е и причината, да е сред най-продаваните аромати на Creed.

Ако търсите начин да разнообразите стила си, останете с нас. Защото в тази статия ще Ви подарим малко увереност и ще Ви представим Creed Irish Tweed.

Интересното за този марков парфюм е, че за първи път е пуснат на пазара през 1985 година и много бързо става любим не само на известните личности, но и на всички мъже по света.

Днес Creed Irish Tweed от Creed е един от класическите аромати, които са подходящи за всеки повод и начин на живот. С него можете да отидете в парка на разходка из провинцията или на най-важната среща в живота си. Можете да го носите с елегантен костюм или със спортно облекло.

Свеж дървесен аромат, напомнящ за природата. В един момент спокойна и хармонична, а в следващият буйна и непокорна. По този начин много мъже описват първата си среща с Creed Irish Tweed.

Но в него се крие много повече от дървесни нотки.

Ароматът му е богат, свеж и незабравим. Комбинация от уханието на свеж лимон, индийска вербена и освежаваща мента. Те са допълват от кадифена флорентинска перуника. А в сърцевината му се крие топло санданово дърво и амбра.

Разбира се, трябва Ви нещо повече от нашите описания, за да усетите съвършенството му. Затова Ви съветваме – ако търсите перфектния аксесоар, заложете на Creed Irish Tweed.

Само СЕГА в нашият онлайн магазин можете да закупите парфюмен тестер на този прекрасен парфюм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − five =