Много хора описват парфюмите като най-добрия аксесоар, който някога са притежавали. Невидими за окото, те допълват нашата индивидуалност и разказват историята, с която искаме да се представяме пред околните. Тя може да бъде сладникава и нежна или дръзка и завладяваща. А защо не и с лек полъх на морски бриз?

В тази статия отново ще се фокусириме над парфюмите. Но този път ще  отговорим на един често задаван въпрос. А именно: „Каква е разликата между тестер парфюмите и „марковия” продукт?”.

Няма отново да повтаряме какво точно представляват парфюм тестерите. Тази информация можете да откриете подробно в предните ни статии. А днес ще се фокусираме над съпоставката между двата вида парфюми.

Всъщност отговорът на този въпрос е много прост.

Тестер парфюмите не притежават елегантната и изискана опаковка на марковите парфюми. Те са били произведени да презентират аромата на парфюма пред потенциалните купувачи. И затова производителите са спестили от опаковката.

Обикновено парфюм тестерите се доставят в обикновена бяла или кафява кутия без целофан. А понякога и имат етикет „Tester Perfume”. Преди години е било практика тестерите да се доставят и без капачка. Но тази практика отдавна не се прилага.

С изключение на опаковката, ароматът на тестер парфюмите и на „официалните” маркови парфюми е 100% идентичен.

Съответно марковите продукти се предлагат с автентичната опаковка на съответния бранд. И това е причината цената на марковите парфюми да е в пъти по-висока от тази на техните тестери.

Разгледайте нашите маркови парфюм тестери в нашия сайт. Свържете се с нас чрез контактната ни форма, ако имате въпроси относно някои от нашите маркови пафюми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + three =