Парфюмът е като облеклото. Той е послание или подписът, който Ви различава от другите. С него можете не само да се представите на хората около Вас, но и да създадете първо впечатление. Но да откриете Вашия аромат понякога е изключително трудно. А на пазара има толкова голямо разнообразие от маркови парфюми на ниски цени до парфюми тестери.

Готови сте да се потопите в света на ароматите, но не знаете към кои парфюми да се насочите? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви представим парфюмите тестери.

Тестер е добре познат термин на българския пазар. Но когато говорим за тестери на парфюми става въпрос за тестери на маркови парфюми. Обикновено те се произвеждат, за да се ползват в търговската мрежа – дрогерии, магазини за парфюми и търговски центрове. Като идеята им е да презентират аромата пред клиентите и да ги изкушат, за да го закупят.

Парфюмните тестери могат да бъдат EDT – Eaude Toiletee или EDP – Еaude Parfum. Основната разликата между тестера и продукта е тяхната презентация. Когато става въпрос за тестерите на маркови парфюми, производителите харчат много по-малко за опаковката. Затова има и значителна разлика в цената на тестерите и основния продукт.

Именно заради разликата в цената, много хора се заблуждават, че това не са маркови парфюми. Но е важно да уточним, че това НЕ са имитации на маркови парфюми. Всеки тестер съдържа 100% марков парфюм,индентичен по състав с марковия продукт. Няма разлика и в трайността на аромата.

Всички престижни марки, като Chanel, Armani, HugoBoss, BVLGARI  и много други, правят тестери на своите парфюми. Най-често се произвеждат в най-голямата разфасовка – 100 или 125 милилитра. С идеята един тестер да се ползва по-дълго време и да е по-малък разход за компанията. Но има тестери на парфюми и в други разновидности.

С това ще завършим тази статия. Не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната ни форма, ако имате въпроси. Или се нуждаете от помощ с избора си на нов парфюм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 1 =