Parfumi Lux

Olympéa е парфюмът на митичната жена. На богинята, която кара мъжете да падат на колене само с аромата на парфюма си. Тя е вечната икона.

Обича да привлича вниманието и да бъде под прожекторите. Стилна и уверена в себе си. Серията Olympéa на Paco Rabanne е подходяща за дамите, които знаят какво искат и не са готови да направят компромиси със себе си.

Ако всичко, което прочетохте Ви е впечатлило, останете с нас. Защото в тази статия ще Ви представим един специален парфюм.

Paco Rabanne Olympéa ни връща в света на митовете и легендите. В древна Гърция, където са властвали боговете на Олимп. А парфюмите са били не просто незаменим аксесоар, а начин за привличане на вниманието и средство за съблазняване.

Всеки един парфюм Olympéa ни омайва с аромат не от този свят. Смесващ неочаквани и силни нотки, за да създаде идеята за модерната Афродита.

Хипнотична и чувствена. Съчетаваща свеж полъх на зелена мандарина, воден жасмин и джинджифилов лист. Успокояващ аромат на солена ванилия за съблазън. А чувствен завършек са кашмиреното дърво и истинска амбра.

Но това не е достатъчно, за да опишем прекрасния аромат на Olympéa. Трябва сами да се докоснете до този чувствен аромат, за да разберете истинската му сила.

Само сега в нашия онлайн магазин можете да откриете парфюм тестер на Paco Rabanne Olympéa. С него не просто ще преоткриете собствената си красота, но и ще разтърсите земята с този шедьовър, сътворен за Богини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + ten =