Какво представляват парфюмите тестери?

Мечтаете да притежавате марков парфюм на любимия си бранд? Чували сте приятелите Ви да говорят за маркови парфюми на ниски цени, но не знаете къде да ги откриете? А знаете ли, че парфюм тестерите са добър вариант, ако търсите достъпна цена?

Ако до сега не сте ползвали тестер на марков парфюм, тази статия е за Вас. В нея отново ще си поговорим за парфюм тестерите и защо да ги предпочетете.

Сигурни сме, че много от Вас се чудят дали, когато говорим за парфюм тестер на известни брандове, става въпрос за марков парфюм, имитация или фалшификат. Можете да сте спокойни, защото всички тестери са 100% интентични с „нормалния” марков парфюм.

Няма разлика и в трайността на аромата. Дори някои компании инвестират повече в трайността и интензивността на аромата на парфюм тестерите. Като целта е – с малко повече вложения в състава за сметка на опаковката – да се привлекат повече потребители. И съответно да има повече продажби на основния продукт.

Разбира се, това не важи за всички брандове и маркови парфюм тестери. В повечето случаи, тестерът и продуктът са напълно еднакви. С тази разлика, че компанията е спестила от опаковката и нейното качество и затова ориганалните парфюм тестери са на по-достъпна и ниска цена.

Това прави парфюм тестетерите идеални не само за лично употреба. Защото опаковката НЕ е от значение, ако искате да спестите пари и да получите най-доброто качество. Но освен това, са подходящи и за подаръци на по-непретенциозните хора, които не държат на скъпата и лъскава опаковка.

С това ще завършим тази статия. Разгледайте нашите тестери и започнете своето пътешествие в света на изкушението и ароматите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + four =